Solomun Archman

Ενα αξιόπιστο μέλος της ομάδας και αξιοσημειωτη πηγή γνώσης και μαγείας

Description:

Male Half-elf Warlock 3

Bio:

Μετά την απαγωγή και βίαιη εκτέλεση της γυναίκας του, ο Solomun έκανε φρικτά πράγματα ώστε να πάρει εκδίκηση για τον θάνατό της. Τυφλωμένος από μίσος, έκανε μια σκοτεινή συμφωνία με μια Fiendish οντότητα, γνωστή μόνο σε αυτόν, ωστε να καταφερει να παρει την εκδικηση του.

Συνειδητοποιώντας τι είχε κάνει, άφησε τον μοναχογιό του σε ένα άτομο εμπιστοσύνης και έφυγε όσο μπορούσε πιο μακρυά…δεν θα ρίσκαρε το να πληγώσει τον ίδιο του τον υιό.

Μακρυά απο το σπίτι του, εβαλε καλα στο μυαλο του πως ότι ό,τι έγινε, έγινε… Η σκοτεινή συμφωνία ήταν πολύ δυνατή και η οντότητα δεν θα άφηνε τόσο εύκολα το νέο της πιονι ελευθερο. Ακόμη και η αυτοκτονία του ήταν αδύνατη!

Έτσι, μια νέα συμβιοτική σχέση γεννήθηκε. Ο Solomun ξεκίνησε να ταξιδεύει για να ανακαλύψει γνώσεις και δύναμη ώστε να ελευθερωθει απο αυτή τη σκοτεινή συμφωνία, ενώ η οντότητα (για τους δικούς της αδιευκρινιστους λόγους) συνεχίζει να του δίνει δυνάμεις για την αποστολή του. Ο Solomun ταυτόχρονα απολαμβάνει και μισεί αυτού του είδους την σχέση με τον “προστάτη” του, διότι δίχως αυτήν, δεν θα μπορέσει ποτέ να ολοκληρώσει τον στόχο του να είναι επιτέλους ελεύθερος να γυρίσει στον μοναχογιό του. Παρ’όλα αυτά, ποτέ δεν χάνει ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αυτές τις σκοτεινες δυνάμεις για να διαγράψει κάθε κακό που συναντά στο δρόμο του, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για την μοναδική του οικογένεια. Το παιδί του.

O Solomun φροντιζει πάντα να γνωρίζει οσα πιο πολλα για τον εχθρό του. Μελετά προσεκτικά τα σχεδια του και επιλεγει τα βηματα του στο δρομο προς την επιτευξη αυτων. Παρ ολα αυτα συχνα ειναι αδιστακτος με τους εχθρους του και χωρις καμια συμπονια.

Ενας αξιόπιστος σύμμαχος και μια σημαντική πηγή γνώσης και μαγείας, χωρίς όμως ιχνος συναισθηματων στο βλεμμα του για αυτούς που έχουν πεθάνει. Αν και σεβεται και δινει πολυ βαρος στις συμφωνιες του, πολλες φορες βρισκει τους νομους των ανθρωπων σαθρους η και υπερβολικους. Βαση αυτου μπορει πιο ευκολα να βρισκεται αναμεσα σε ανθρωπους που κρατανε το λογο τους και εχουν κωδικα τιμης παρα σε τυφλους, οπως τους καλει συχνα, εκκπροσωπους του νομου.

Αν και χαρισματικός στην ομιλία του, ο Solomun ποτέ δεν γίνεται το πρόσωπο της ομάδας και ποτέ δεν παίρνει ηγετηκες πρωτοβουλειες. Πιστεύει ακράδαντα οτι κανένας άντρας δεν πρέπει να εκπρωσοπευεται απο αλλους, καθώς ΠΑΝΤΑ είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τα λεγομενα του. ’Εχει ταλεντο στο να χειραγωγεί τις μάζες τοσο διπλωματικά, οσο με εκφοβισμό και παραπλάνηση.

Οι απλοί άνθρωποι, συνήθως καταλαβαίνουν το αβασταχτο καημο στα ματια του και σέβονται το βάρος που κουβαλάει, ανταποκρινομενοι σε βοήθεια του ακόμα και αν βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλειά τους.

Solomun Archman

Alariath's Curse of Strahd Coolosopote